lauantai 31. heinäkuuta 2021

Kukkia triathlon 2021

 Tämän vuoden toinen kisa oli Kukkia-triathlon. Uintikierros  oli silmämääräisesti arvioituna paljon lyhyempi kuin luvattu 300m. Kahteen kierrokseen, vaihtoon ja pyörän talutukseen  "polkemisalueelle" meni noin 13 minuuttia. Uinnissa olin hyvin lähellä kärkeä ja vaihdosta lähdin suunnilleen kolmantena.

Pyöräilyosuudella oli mukana soratietä. Sen vuoksi lähdin kisaan arkipyörälläni. Hyvin menneen uinnin jälkeen pyöräilyssä tapahtuikin kummia. Sen sijaan, että olisin ohitellut ihmisiä, niin minut ohitettiin. Yksi kaveri meni tähtitieteellisellä nopeudella ohitse, mutta parin "inhimillistä" vauhtia ajaneen kanssa ajettiin sitten koko pyöräpätkä yhdessä - kisassahan ei ollut peesikieltoa. Pyöräosuudella oli 12 km soratietä, jota en olisi yksin uskaltanut ajaa niin kovaa kuin porukassa. Pyöräilyvauhti ja tehot oli aika tapissa, pysyin kuitenkin kyydissä. Koko 50 km matkalta keskiteho oli noin 220W, joka on ennätystasollani. 

Reippaan pyöräilyn jälkeen hiukan huolestutti 13 km juoksuosuus. Sykemittari oli jäänyt laittamatta, joten fiiliksellä mentiin. Sama kolmen kopla kuin pyöräilyssä lähti myös juoksuun yhdessä. Kokenein kolmesta jätti meidät kaksi taakseen ja juoksin toisen kaverin kanssa yhdessä maalisuoralle asti. Sen verran ehdittiin jutella omista ennätyksistä matkalla, etten turhaan kuvitellut voittavani häntä maalisuoralla. Loppujen lopuksi juoksu meni tosi hyvin, keskivauhti n 4:37 min/km. Sijoitus yleisessä sarjassa 5., ikäryhmiä ei ollut. (Perinteiset jossittelut, ikäryhmäkisassa olisin pärjännyt oikein hyvin)

Maalissa kuva toisen (osallistumis-)mitalistin kanssa. (En tunne kyseistä kaveria muuten)


Maalissa tuli juteltua "kolmen koplan" muiden jäsenien kanssa. Lohdutti, kun olivat olettaneet, että meikäläinen lokarillisella pyörällä on ihan heittopussi kun lähdetään polkemaan. Lokareiden räminä kuulemma oli melkoinen 😀. Mukavia sällejä olivat, toivottavasti jossain vielä nähdään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti